فرهنگی و دانشجویی
1403/1/30 پنجشنبه
دیدار نهاد از مرکز بهشهر
دیدارریاست محترم دفتر نهاد رهبری دانشگاه پیام نور استان مازندران و هیات همراه از دانشگاه پیام نور مرکز بهشهر

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز بهشهر ، دیدار صمیمی در شروع سال جدید با حضورریاست محترم نهاد رهبری دانشگاه پیام نور استان مازندران حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا نامدار، معاونت محترم نهاد حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا قاسمی، مدیر فرهنگی استان جناب آقای حیدری ، مدیر اجرایی نهاد آقای اصغری، ریاست دانشگاه پیام نور مر کز بهشهر جناب آقای دکتر عسکری ، مدیر فرهنگی و مسئول بسیج دانشجویی مرکز در دفتر ریاست برگزار شد.
در این نشست جناب آقای دکترعسکری ضمن عرض خیرمقدم به حاضرین جلسه و تشکر از حضور حاج آقا نامدار و هیات همراه استانی ، مباحث فرهنگی مختلفی را پیرامون مسائل مالی و دانشجویی بیان داشتند . در ادامه حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا نامداردرخصوص اجرای طرح حا میم علی الخصوص برای دانشجویان جدیدالورود واهمیت به مباحث فرهنگی در دانشگاهها  سخنانی را ابراز داشتند . سپس جنای آقای حیدری ضمن تاکید برهمکاری تنگاتنگ و تعامل بسیج دانشجویی با دانشگاه ، خواستار تحرک ، پویایی ، نوآوری و تلاش بیش از پیش بخش های فرهنگی در شروع سال جدید با حضور انجمن ها ، کانونهای فعال واجرای طرح حامیم برای دانشجویان  شدند . در ادامه حاضرین به بحث وتبادل نظر پرداختند.